Anmälan för F1 RÖJ 2019

Anmälan är stängd!

Laganmälningarna öppnar först i höst!

Utomlundalag

Som U-lag får ni tilldelat en eller flera phaddrar som kommer ta hand om er under helgen! De kommer även hushålla er och se till att ni hittar rätt här i Lund.

För U-lagen börjar röj-helgen på torsdag kväll med sittning på lopthet. Vid er ankomst kommer era tilldelade phaddrar att möta upp er.

Man bör vara 5—15 personer i ett lag.

Kostnad för Utomlundalag: 1100 kr per person

Lundalag

Som lundalag får man vara med på alla event från Lundarundan och framåt! Man är även välkommen att festa loss med U-lagen på lopthets eftersläpp på torsdagen (i mån av plats). Man bör vara 5—15 personer i ett lag. Även icke­studenter är välkomna att vara med i laget.

Kostnad för Lundalag: 500 kr per person

Utomlundalagsphadder

Som phadder kommer du ta hand om ett U-lag under F1 röj. Det som krävs av dig som phadder är att du hushåller dem under hela helgen samt ser till att de hittar rätt här i Lund. Med detta får du vara med på alla events under helgen! Man får gärna gå ihop 2-3 phaddrar för ett lag. Men man ska kunna hushålla minst 5 personer per phadder.

Jobbare

Som jobbare under F1-röj kommer du jobba under ett eftersläpp eller en sittning. En utmärkt chans till att träffa nya människor och vara en del av en rolig helg! Som tack för att du jobbar kommer du får vara med på en kick-off och en tackfest som vi i ledningen fixar till alla våra jobbare. Beroende på vilket event du jobbar på kommer du även få gå på ett eller flera eftersläpp under helgen.